mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Couperose - Roodheid gelaat  >  Verzorging

Verzorging Couperose - Roodheid gelaat

Avène Antirougeurs Calm

Avène Antirougeurs Calm

Verzachtend herstellend masker

De zachte en smeltende textuur van dit masker heeft een onmiddelijk verfrissend en verzachtend effect. De geïrriteerde of beschadigde huid wordt hersteld. Het RUSCUSEXTRACT bevordert de doorbloeding van de huid en doet roodheid ter hoogte van het gelaat vervagen. Dit masker is rijk aan verzachtend en anti-irriterend THERMAAL WATER VAN AVENE, waardoor irritatie en een verhit gevoel snel gekalmeerd kunnen worden. De fluwelige, niet-vette textuur is rijk aan hydraterende en herstellende bestanddelen, waardoor de huid opnieuw zacht, comfortabel en soepel aanvoelt.

Avène Antirougeurs Fort

Avène Antirougeurs Fort

Intensieve verzorging bij roodheid.

Deze aanvalsbehandeling is rijk aan actieve bestanddelen die inwerken op plaatselijke roodheid en die de huid verzachten en opnieuw comfotabel doen aanvoelen. Het RUSCUSEXTRACT bevordert de doorbloeding van de huid en doet kleine ontsierende bloedvaatjes en roodheid ter hoogte van het gelaat vervagen. Dit verzorgingsproduct is rijk aan THERMAAL WATER VAN AVENE, waardor irritatie en een verhit gevoel snel gekalmeerd kunnen worden. Deze zachte en hydraterende verzorging doet de beoogde zones opnieuw heerlijk comfortabel en fluweelzacht aanvoelen.

Avène Antirougeurs Jour Crème

Avène Antirougeurs Jour Crème

Hydraterende en beschermende crème. SPF 20.

De hydraterende beschermende crème tegen roodheid hydrateert en beschermt dagelijks en voorkomt en verzacht roodheid ter hoogte van het gelaat. Dankzij het RUSCUSEXTRACT wordt de doorbloeding van de huid bevorderd, wordt diffuse roodheid verzacht en komt tijdelijke roodheid minder vaak voor. Deze crème is rijk aan verzachtend en anti-irriterend THERMAAL WATER VAN AVENE, waardoor irritatie en een verhit gevoel snel gekalmeerd kunnen worden. De UV-beschermende werking, SPF 20, beperkt de dagelijkse beschadiging door UVB- en UVA-stralen, die verantwoordelijk zijn voor het brozer worden van de kleine bloedvaatjes in de huid. De romige textuur trekt snel in, waardoor de huid opnieuw heerlijk gehydrateerd, zacht en comfortabel aanvoelt.

Avène Antirougeurs Jour Emulsie

Avène Antirougeurs Jour Emulsie

Hydraterende beschermende emulsie. SPF 20.

De hydraterende beschermende emulsie tegen roodheid hydrateert en beschermt dagelijks en voorkomt en verzacht roodheid ter hoogte van het gelaat. Dankzij het RUSCUSEXTRACT wordt de doorbloeding van de huid bevorderd, word diffuse roodheid verzacht en komt tijdelijke roodheid minder vaak voor. Deze emulsie is rijk aan verzachtend en anti-irriterend THERMAAL WATER VAN AVENE, waardoor irritatie en een verhit gevoel snel gekalmeerd kunnen worden. De UV-beschermende werking, SPF 20, beperkt de dagelijkse beschadiging door UVB- en UVA-stralen die verantwoordelijk zijn voor het brozer worden van de kleine bloedvatjes in de huid. De fijne en lichte textuur trekt snel in, waardoor de huid opnieuw heerlijk gehydrateerd en zacht aanvoelt, zonder te glimmen.

Bioderma Sensibio AR

Bioderma Sensibio AR

Crème tegen rode vlekken. Voor de gevoelige huid. Vermindert rode vlekken, kalmeert intens, hydrateert en beschermt.

Het exclusief gepatenteerde Rosactiv complex tegen rode plekken werkt direct in op de factor die verantwoordelijk is voor de verwijding en het kwetsbaar worden van de haarvaten; de oorzaak van permanente rode vlekken. Rode plekken verminderen direct en langdurig.

Dermalex Crème voor de behandeling van Rosacea & Couperose

Dermalex Crème voor de behandeling van Rosacea & Couperose

Vermindert roodheid, droogheid en zichtbare spinadertjes. Helpt de huidbarrière te herstellen. Beschermt en kalmeert de huid.

De crème vermindert de typische symptomen van rosacea door het volledige herstel van de barrièrefunctie van de huid te bevorderen. De gepatenteerde Tri-Solve-technologie vormt een beschermende laag op de huid en helpt om opnieuw een stevige en gehydrateerde huid te krijgen. De huid wordt ook beschermd door middel van speciale UV-filters, zo wordt de belangrijkste oorzaak van rosaceae- en couperosesymptomen geneutraliseerd. Bovendien bevat de crème bekende verzachtende en kalmerende ingrediënten en een groen pigment dat de roodheid van de huid vermindert, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt.

SVR Rubialine Crème

SVR Rubialine Crème

Samengesteld met: Ruscus en vitamine P-like die bijdragen aan de verbetering van de micro-circulatie van de huid. Dextraansulfaat voor het ontzwellend effect. Rubialine crème verzacht en hydrateert intens, geeft een effectieve bestrijding van het gevoel van oververhitting, dankzij het specifiek actief bestanddeel met een onmiddellijk, langdurig en fris gevoel en een sterk verminderde roodheid. Zijn lichte, niet-vette textuur biedt van bij de eerste toepassing een onmiddellijke verlichting en een gevoel van verzachting. Deze comfortabele emulsie is groen getint om de roodheid te neutraliseren.

SVR Rubialine Rijke crème

SVR Rubialine Rijke crème

Samengesteld met: Ruscus en vitamine P-like die bijdragen aan de verbetering van de micro-circulatie van de huid. Dextraansulfaat voor het ontzwellend effect. Rubialine rijke crème vermindert effectief de intensiteit en het oppervlak van de roodheid en strijdt tegen het gevoel van oververhitting, dankzij het specifiek actief bestanddeel. Deze smeuige, niet-vette textuur, uiterst voedend, biedt van bij de eerste toepassing een onmiddellijke verlichting en een gevoel van verzachting. Deze comfortabele emulsie is groen getint om de roodheid te neutraliseren.

Uriage Roséliane Crème

Uriage Roséliane Crème

Corrigeert en verzacht roodheid. Beschermt, kalmeert, hydrateert.

Een anti-roodheid crème die de huid deblokkeert, kalmeert en hydrateert. Roséliane Crème corrigeert, maakt minder zichtbaar en vermindert de verschijning van verspreide roodheid. Hij kalmeert warmteopwellingen en een trekkerig gevoel. Het gepatenteerde Cerasterol-2F kalmeert en herstructureert de huidbarrière om de huid te beschermen tegen externe stressfactoren die rode plekken veroorzaken. Dextraansulfaat en Ginsengextract beschermen en normaliseren de microcirculatie. Roséliane Crème, verrijkt met Uriage Thermaal Water, zorgt voor een instant gevoel van frisheid, zachtheid en comfort. De huid is soepel en gehydrateerd.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring