mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Windpokken  >  Verzorging

Verzorging Windpokken

Avène Cicalfate Uitdrogende Herstellende Lotion - Lotion Asséchante Réparatrice

Avène Cicalfate Uitdrogende Herstellende Lotion - Lotion Asséchante Réparatrice

Zorgt ervoor dat uw beschadigde huid sneller regenereert.

- Verzachtend: Verzacht snel uw geïrriteerde of beschadigde huid en vormt een lichte beschermende film op het behandelde huidoppervlak. - Antibacterieel: De antibacteriële bestanddelen beschermen uw huid tegen bacteriën en voorkomen de ontwikkeling van ziektekiemen. - Uitdrogend: Deze lotion droogt uw epidermis uit en zorgt ervoor dat deze een optimaal hydratatieniveau behoudt, zodat nattende letsels voorkomen worden.

Bioderma Cicabio Crème

Bioderma Cicabio Crème

Kalmerende Herstellende Crème. Beschadigde, geïrriteerde huid.

Werkt in op elke stap van het huidherstel en zorgt zo voor een perfect herstelde huid. De synergistische werking van Resveratrol en Koper zorgt voor een regeneratie van de huid van hoge kwaliteit. Koper voorkomt bacteriële proliferatie. Hyaluronzuur, een belangrijke huidcomponent bekend om zijn herstellende capaciteit, zorgt voor een optimale hydratatie. Antalgacine Complex, een innovatie van Bioderma, vermindert het gevoel van ongemak en de drang om te krabben. Het gepatenteerde natuurlijke D.A.F. complex verbetert de tolerantie van de huid.

Bioderma Cicabio Lotion

Bioderma Cicabio Lotion

De eerste herstellende verzorging voor beschadigde, geïrriteerde en nattende huid.

Cicabio Lotion droogt irritaties veroorzaakt door maceratie uit, door de combinatie van zinkoxide en silicaten. Werkt in op elk stadium van het herstel van de huid. Het Koper-Zink complex voorkomt bacteriële proliferatie. Het Antalgicine Complex, een Bioderma innovatie, herstelt snel het oncomfortabel gevoel en vermindert de nood om te krabben. De synergistische combinatie van Resveratrol en Koper zorgt voor een huidregeneratie van hoge kwaliteit. Het gepatenteerde natuurlijke D.A.F. complex verhoogt de tolerantie van de huid.

Cicalfate Crème

Cicalfate Crème

Zorgt ervoor dat uw huid sneller herstelt en regenereert.

- Wondhelend : Herstelt de beschadigde huid en zorgt ervoor dat ze snel weer comfortabel en soepel aanvoelt. - Verzachtend : Zeer rijk aan verzachtende en anti-irriterende bestanddelen, waardoor uw huid snel geregenereerd wordt. - Regenererend : Deze crème versoepelt uw huid, waardoor deze opnieuw comfortabel en zacht aanvoelt.

Cytelium Uitdrogende lotion

Cytelium Uitdrogende lotion

Gelaat en lichaam. Droogt uit en verzacht.

Cytelium Lotion combineert de uitdrogende werking van magnesiumsilicaten met de kalmerende en verzachtende werking van Rhealba Haver en de beschermende en antibacteriële werking van zinkoxide. Door zijn speciale samenstelling kan Cytelium Lotion in alle veiligheid gebruikt worden voor het hele gezin, met name bij baby's en kinderen. Doordat dit product kleurloos is en geen vlekken maakt, kan de evolutie van de irritatie goed gevolgd worden.

Mustela Stelatria Zuiverende herstellende crème

Mustela Stelatria Zuiverende herstellende crème

Dagelijkse verzorging voor geïrriteerde zones op het gelaat en lichaam.

Herstelt doeltreffend een geïrriteerde huid: Haar sporenelementcomplex versnelt het huidherstel door de celvernieuwing te stimuleren. Haar samenstelling maakt de huid gezond door de microbiële proliferatie te beperken. Haar gepatenteerd actief bestanddeel van natuurlijke oorsprong, BioEcolia, helpt de beschermende huidflora in stand houden. Haar langdurig hydraterende (de bovenste lagen van de opperhuid) en niet occlusieve samenstelling verzacht en vermindert de jeuk en het trekkend gevoel. De huid vindt haar soepelheid, haar welbehagen en haar evenwicht terug.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring