mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Uw verzorging, chemie  >  Eau Thermale Avene, Uriage, La Roche Posay
foto beschikbaar voor iPhone

Eau Thermale Avene, Uriage, La Roche Posay

Thermaal water Uriage - Eau Thermale Uriage

Alle producten van Uriage bevatten het Thermaal Water Uriage. Dit water is wetenschappelijk bewezen hydraterend, verzachtend, actief tegen vrije radicalen, wondhelend, filmvormend en isotoon.

Samenstelling met hoge concentratie mineralen, 11000 mg/l

Karakteristieke mineralensamenstelling voor 1 liter

Si 42 mg
Ca 600mg
Na 2360 mg
SO4 2862 mg
Cl 3500 mg
HCO3 290 mg
K 45,5 mg
Mg 125 mg
Zn 160 µg
Fe 15 µg
Li 2 mg
Al 12 µg
Cu 75 µg
Mn 154 µg

 

 Thermaal Water Uriage

 

Thermaal water van Avène - Eau Thermale Avène

Het van nature kalmerend, verzachtend en anti-irriterend Thermaal water van Avène is dé essentiële verzorging voor alle gevoelige huidtypes.
De eigenschappen blijven intact in elke spray.

Dit water ligt aan de basis van alle verzorgende productlijnen van de Laboratoires Dermatologiques Avène.Het Thermaal water van Avène wordt rechtstreeks aan de bron opgevangen, waardoor al zijn kalmerende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen intact blijven.

Het is de tederheid en zuiverheid van het Thermaal water van Avène die u duurzaam beschermt...na een chirurgische ingreep, bij roodheid in het gelaat, bij huidirritatie, bij zonnebrand, bij rode babybilletjes, na het verwijderen van make-up, na het scheren, na het sporten, na het epileren of wanneer u op reis bent en verfrissing nodig heeft.

Thermaal water van Avène is een licht mineraalhoudend water dat rijk is aan calcium- en magnesiumbicarbonaat.
Kenmerkend voor dit water : het bevat een significante hoeveelheid silicaten, is arm aan natrium, de calcium/magnesium-verhouding is 2 (uitgedrukt in mg mineralen per liter) en het bevat talrijke oligo-elementen.
 
Samenstelling met lage concentratie mineralen, 206 mg/l
Calcium/Magnesium bicarbonate profiel (ratio Ca/Mg = 2)
Rijk aan silica, 10.6 mg/l
Bijzonder rijk aan oligo-elementen: zink, koper etc.
Neutrale pH: 7,5.
 
 
 
Thermaal water van La Roche-Posay - Eau Thermale La Roche-Posay
 
Thermaal bronwater van La Roche-Posay, dat erkend wordt om zijn weldadige werking, is een vast bestanddeel van elk verzorgingsproduct dat La Roche-Posay ontwikkelt.

Het thermaal bronwater van La Roche-Posay is uniek. Het zou het resultaat zijn van een vermenging van regenwater dat langzaam doorheen dikke krijtrotsen (rijk aan selenium) is gesijpeld, met 1.700 jaar oud water uit het Cenomanien. Het zeldzame aan dit water is zijn uitzonderlijk gehalte aan selenium. Dit sporenelement speelt een rol bij de essentiële afweermechanismen van de huid tegen vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor heel wat stoornissen. Opmerkelijk aan het thermaal bronwater van La Roche-Posay is ook de stabiliteit van zijn componenten, hoofdzakelijk mineralen die het fysiologisch evenwicht van de huid respecteren. Het is bijzonder puur, met een nagenoeg neutrale pH. Het water wordt zorgvuldig beschermd tegen vervuiling van bij het ontspringen tot aan de punten voor thermaal gebruik, en ondergaat geen enkele behandeling. Alle bestanddelen blijven intact en de eigenschappen onveranderd.

Karakteristieke mineralensamenstelling voor 1 liter

Bicarbonaat 396 mg
Calcium 140 mg
Silicaten 30 mg
Selenium 60 μg
Zink 22 μg
Koper 5 μg
Droge rest bij 180° C: 440 mg
Neutrale pH

Het water heeft onder andere de volgende eigenschappen: antioxiderend en beschermend, kalmerend, irritatiewerend en ontzwellend

Dankzij zijn antioxiderende werking helpt het agressies van buitenaf bestrijden. Door zijn kalmerend effect is het een essentiële verzorging voor de zeer gevoelige of geïrriteerde huid (na epilatie, scheren, esthetische behandelingen, blootstelling aan de zon, wisselende klimaatsomstandigheden...).

Share :
Copyright 2023 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring