mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Seborre��sch eczeem - Seborroisch eczeem/dermatitis  >  Verzorging  >  Ducray Kelual DS Cr��me

Verzorging Seborre��sch eczeem - Seborroisch eczeem/dermatitis

Ducray Kelual DS Crème

Geïrriteerde en sebo-schilferende huid. Kalmeert roodheid en irritatie. Verwijdert schilfertjes. Gezicht.

Helpt tegen :

Sebo-schilferende aandoeningen van het gelaat (wenkbrauwen, neusvleugels, haargrens), al dan niet gepaard met irritatie en roodheid.

Hoe werkt het:

De actieve bestanddelen van Kelual DS zijn actief op de huidproblemen die eigen zijn aan de sebo-schilferende huid van de volwassene. Verwijderen van de schilfertjes door de gecombineerde werking van Keluamide, dat het uiteenvallen en de dispersie van de schilfers bevordert, en van guanidine glycolaat, dat de onzuiverheden en dode huidcellen van de epidermis verwijdert. Het gepatenteerde complex octopiroxcrotamiton maakt de huid weer gezond en gaat de woekering tegen van een microscopische gist in de haartalgfolikels (Pityrosporum ovale). De verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van Keluamide kalmeren roodheid en irritatie. Bij dagelijks gebruik verzacht Kelual DS crème de huidproblemen die eigen zijn aan de sebo-schilferende huid en zorgt ervoor dat de huid weer prettig aanvoelt.

Product voordelen:

Zonder parfum. Getest onder dermatologische controle.

Gebruik :

's Ochtends en 's avonds aanbrengen na een zachte reiniging met een aangepast verzorgingsproduct (bv. een overvet toiletstuk). Reeds na één week behandeling wordt een duidelijke verbetering van de toestand van de huid waargenomen; het verdient echter aanbeveling de behandeling verder te zetten teneinde het goede resultaat te behouden. Gedurende de hele behandeling een goede UV-bescherming aanbrengen.

Inhoud :

40 ml

Verpakking :

tube

Samenstelling :

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, CETEARYL ALCOHOL, ACETAMIDE MEA, GLYCOLIC ACID, GUANIDINE CARBONATE, GLYCERYL STEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CETEARETH-33, CROTAMITON, PIROCTONE OLAMINE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM EDTA.

foto

2859015

Ducray

Laboratoires Dermatologiques Ducray

bij gebruik van dit product, zon of zonnebank vermijden geen parfum dit product niet rond de oogcontouren gebruiken
Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring