mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Brandwonden  >  Verzorging  >  Jaloplast PLUS Cr��me

Verzorging Brandwonden

Jaloplast PLUS Crème

Helpt tegen :

Jaloplast PLUS crème is geïndiceerd voor de behandeling van huidletsels, voornamelijk met een hoog risico op infectie. Het is hoofdzakelijk ontwikkeld om acute en chronische wonden te bedekken (eerste- en tweedegraads brandwonden, zweren veroorzaakt door stofwisselingsziekten en vasculaire aandoeningen en doorligwonden) en om een vochtige, bacterievrije wondomgeving te creëren. Jaloplast PLUS Crème kan gebruikt worden op niet-geïnfecteerde wonden om infectie te helpen voorkomen en, na een succesvolle behandeling van geïnfecteerde wonden om te voorkomen dat infecties opnieuw optreden.

Hoe werkt het:

Jaloplast PLUS Crème is een topisch preparaat met als hoofdbestanddeel natriumzout van hyaluronzuur. HYALURONZUUR is een biologisch polysaccharide (glycosaminoglycaan) dat in de extracellulaire matrix van de meeste weefsels wordt verspreid. Verscheidene studies hebben aangetoond dat het mogelijk bijdraagt tot tal van uiteenlopende weefselherstelprocessen waarbij het de genezing en herepithelialisatie bevordert. Dankzij de hydrofiele eigenschappen biedt het een vochtige wondomgeving die noodzakelijk is voor het natuurlijke genezingsproces. ZILVERSULFADIAZINE is een algemeen bekend antimicrobieel middel dat de in vitro groei van nagenoeg alle pathogene bacteriën en schimmels afremt. De aanwezigheid van zilversulfadiazine in de samenstelling van dit product speelt een rol in het voorkomen van microbiële verontreiniging, waardoor het hyaluronzuur beter in staat wordt gesteld om de wondgenezing te ondersteunen. Dankzij deze eigenschappen volstaat het zelfs om het verband slechts één keer per dag te vervangen: hierdoor wordt het ongemak voor de patiënt en de blootstelling van het letsel aan de lucht tot een minimum beperkt, waardoor de kans op verontreiniging van de wonde wordt vekleind.

Product voordelen:

Gebruik :

De letsels dienen voor iedere aanwending te worden gereinigd. Breng een dunne laag crème aan op het wondoppervlak, eenmaal of tweemaal per dag, afhankelijk van de ernst, totdat de wonde volledig is genezen. Langdurige behandelingen van meer dan een maand dienen door een arts te worden geëvalueerd op basis van de klinische evolutie van het letsel. Het behandelde oppervlak dient met een steriel verband te worden afgedekt.

Inhoud :

25 g

Verpakking :

tube

Samenstelling :

Hoofdbestanddeel: Natriumzout van hyaluronzuur 0,2%. Andere bestanddelen: Zilversulfadiazine 1%, polyethyleenglycol 400 monostearaat, decylester van oleïnezuur, emulsifiërende was, glycerine, sorbitoloplossing 70%, gezuiverd water.

Jaloplast PLUS Crème

2710333

Kela

Kela Pharma

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring