mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Brandwonden  >  Verzorging  >  Lamiderm Cr��me

Verzorging Brandwonden

Lamiderm Crème

Helpt tegen :

1ste en 2de graads brandwonden en niet-geïnfecteerde wonden, zonnebrand. Roodheid van de huid door radiotherapie. Schaafwonden.

Hoe werkt het:

Lamiderm® is een ‘Olie in Water’-emulsie: het is doorlaatbaar voor organisch materiaal, dit type emulsie belet verweking van wondranden, het werkt als semi-occlusief verband. Lamiderm® verzacht: het is een frisse, zachte, vloeiende crème, wordt zeer goed getolereerd, werkt hydraterend. Met dieptewerking.

Product voordelen:

Gebruik :

1e graads brandwonden en zonnebrand: Breng Lamiderm® aan in een dikke laag en laat indringen zonder te wrijven. Dit 2 à 4 maal per dag herhalen. 2e graads brandwonden en niet-geïnfecteerde wonden: Breng na reinigen van de wonde een dikke laag Lamiderm® aan en doe dit meerdere malen per dag. Als nodig afdekken met een vettig verband. Roodheid van de huid door radiotherapie: Breng dagelijks 2 à 3 maal Lamiderm® aan en laat indringen door een lichte massage. Niet gebruiken: Als u allergisch bent voor een bestanddeel van Lamiderm®. Bij een bloedende wonde. Bij een geïnfecteerde wonde.

Inhoud :

60 ml

Verpakking :

tube

Samenstelling :

Gezuiverd water, paraffine dun vloeibaar, ethyleenglycolstearaat, stearinezuur, propyleenglycol, vaste paraffine, perhydrosqualeen, avocado olie, trolaminenatriumalginaat, trolamine, cetylpalmitaat, kaliumsorbaat, natriummethyl-p-hydroxybenzoaat, natriumpropyl-p-hydroxybenzoaat, honelia parfum.

Lamiderm Crème

2253615

Qualiphar

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring