mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Psoriasis - Plaques, huidschilfers, jeuk  >  Reiniging

Reiniging Psoriasis - Plaques, huidschilfers, jeuk

Bioderma Nodé K - Keratoreducerende shampoo - Vanaf 3 jaar

Bioderma Nodé K - Keratoreducerende shampoo - Vanaf 3 jaar

Schilferachtige toestanden in plekken. Verwijdert de schilfers. Kalmeert, vermindert het krabben.

Nodé K bevordert het verwijderen van hardnekkige schilferplekken en voorkomt hun terugkeer door de gecombineerde actie van Glycolzuur en Salicylzuur, sterke keratolytische en keratoreducerende actieve stoffen. Het bevat ook Forskolin, een intens verzachtende component. Zanthoxylum extract zorgt voor het verminderen van de jeuk. Het gepatenteerde natuurlijke D.A.F complex verhoogt de tolerantiedrempel van de hoofdhuid. Houdt hoofdhuid en haar in ongeschonden staat. Geeft het haar glans, souplesse en volume.

Ducray Kertyol P.S.O shampoo

Ducray Kertyol P.S.O shampoo

Behandelende Kerato-reducerende shampoo. Chronische schilfers in plaques. Verwijdert chronische schilfers, verzacht de roodheden.

Met de allround formule van Kertyol P.S.O shampoo kunnen alle factoren die verantwoordelijk zijn voor schilferende aandoeningen worden aangepakt. GEMICRONISEERDE ZWAVEL, een erkend keratoregulerend bestanddeel, werkt in op de plaquedikte en helpt schilfers te verwijderen. Keratoreducerend SALICYLZUUR vult de werking van zwavel aan en weekt de oppervlakkige schilfers los. KERTYOL helpt roodheid en jeuk snel en duurzaam te verzachten.

Seaderm Kera-Calm Maskershampoo met klei uit de Dode Zee

Seaderm Kera-Calm Maskershampoo met klei uit de Dode Zee

Regelt de talgafscheiding - Kalmeert jeuk - Weert hoofdroos en schilfers.

Deze behandelende shampoo op basis van klei uit de Dode Zee, groene klei en Ghassoul, werkt grondig in op de geïrriteerde hoofdhuid terwijl hij de textuur van het haar geen geweld aan doet. De klei uit de Dode Zee beschikt over ontstekingsremmende en keratolytische eigenschappen, verzacht jeuk en verwijdert de schilfertjes aan de basis. De mengeling van groene klei en Ghassoul zorgt voor een absorberende en zuiverende werking waardoor de terugkeer van de talg wordt vertraagd en zodoende bijdraagt tot het evenwicht van de hoofdhuid. De unieke formule van deze masker shampoo werd verrijkt met verzachtende bestanddelen waardoor het haar nog meer wordt verwend en die glans en soepelheid bijbrengen.

Seaderm Kera-Calm Schuimende klei uit de Dode Zee

Seaderm Kera-Calm Schuimende klei uit de Dode Zee

Tegen schilfertjes - Talgregulerend - Kalmerend.

De schuimende klei uit de Dode Zee is samengesteld uit zwarte klei van de Dode Zee, Groene klei en Ghassoul. De schuimende klei uit de Dode Zee is rijk aan magnesium, calcium en kalium en wordt gebruikt voor het kalmeren van dermatologische huidproblemen. Als echte lichaamsverzorging brengt de schuimende klei de huid en hoofdhuid terug in evenwicht. Kalmerend, rustgevend, zuiverend, tegen schilfers, brengt evenwicht en normaliseert de talgproductie.

Seaderm Lipi-Calm Zeepvrije Wastablet uit de Dode Zee

Seaderm Lipi-Calm Zeepvrije Wastablet uit de Dode Zee

Verzachtend - Vochtinbrengend - Voedend.

Dit dermatologische wastablet uit de Dode Zee werkt als een echte “schoonheidsreiniging” voor de huid. Dit hydraterende en voedende wastablet werkt ook verzachtend en beschermend dankzij zeecollageen en galamboter die erin verwerkt werden.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring