mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Psoriasis - Plaques, huidschilfers, jeuk  >  Verzorging

Verzorging Psoriasis - Plaques, huidschilfers, jeuk

Avène Akerat 30 Crème Zones Localisées - Crème Lokale Zones - Vanaf 3 jaar

Avène Akerat 30 Crème Zones Localisées - Crème Lokale Zones - Vanaf 3 jaar

Maakt de huid opnieuw soepel door dikke, schilferige plaques ter hoogte van de ellebogen, knieën, voeten, handen en hoofdhuid te verwijderen.

HYDRATEREND: dankzij de gecombineerde werking van de sterk geconcentreerde werkzame stoffen (30% ureum en melkzuur) worden schilfers sneller verwijderd. Uw huid is glad en voelt fluweelzacht aan. KERATOREGULEREND: deze verzorging beperkt chronische huidverdikking dankzij sterk geconcentreerd salicylzuur (2%). VERZACHTEND: het verzachtende en anti-irriterende Thermaal water van Avène verzacht uw huid.

Bioderma Nodé K - Intensieve keratoreducerende verzorging - Vanaf 3 jaar

Bioderma Nodé K - Intensieve keratoreducerende verzorging - Vanaf 3 jaar

Schilferachtige toestanden in plekken. Verwijdert de schilfers, kalmeert.

Nodé K bevordert het verwijderen van hardnekkige schilferplekken en voorkomt hun terugkeer door de gecombineerde actie van Glycolzuur en Salicylzuur, sterke keratolytische en keratoreducerende actieve stoffen. Shea butter en vaseline, sterk emolliërende ingrediënten, verminderen het droge aspect en herstellen het comfort van de huid. De verzachtende werking van Zanthoxylum extract vermindert het jeuken. Het gepatenteerde natuurlijke D.A.F complex verhoogt de tolerantiedrempel van de hoofdhuid.

Dermalex Crème voor de behandeling van psoriasis - Vanaf 6 jaar

Dermalex Crème voor de behandeling van psoriasis - Vanaf 6 jaar

Zonder cortisone.

Dermalex Psoriasis Crème vermindert de typische symptomen van psoriasis door de productie van huidcellen te normaliseren en de maturatietijd te verlengen. De crème versnelt het herstel van de huidbarrière door activering van het huideigen herstelmechanisme en door de vorming van een beschermend schild tegen invloeden van buitenaf en tegen waterverlies van binnen naar buiten.

Ducray Kertyol P.S.O crème

Ducray Kertyol P.S.O crème

Keratoregulerende crème. Schilferende plaques op het lichaam en op de hoofdhuid. Verwijdert plaques, kalmeert roodheid.

Dankzij een associatie van aanvullende actieve stoffen helpt Kertyol P.S.O crème de schilfervorming en plaquedikte te verminderen. GEMICRONISEERD ZWAVEL, een erkend keratoregulerend bestanddeel, werkt in op de plaquedikte en helpt de schilfers te verwijderen. GLYCOLZUUR normaliseert het afschilferingsproces en versterkt de werking van zwavel. KERTYOL verzacht snel en langdurig roodheid en jeuk. GLYCERINE werkt hydraterend en maakt de huid weer soepel.

La Roche-Posay Iso-Urea MD Baume Psoriasis - Balsem Psoriasis

La Roche-Posay Iso-Urea MD Baume Psoriasis - Balsem Psoriasis

Verbetering en verlichting van huidaandoeningen bij psoriasis. Plaques, huidschilfers en jeuk.

Intensieve werking tegen schilfers: het keratolitisch complex op basis van Ureum en APF verwijdert schilfers en gaat de vorming van nieuwe schilfers tegen. Procerad bevordert een duurzame opbouw van de huidbarrière. Verrijkt met Thermaal water van La Roche-Posay, van nature rijk aan Selenium. Plaques en huidschilfers verminderen. De huid is gehydrateerd, glad en bevrijd van jeuk.

Seaderm Kera-Calm Kristallen uit de Dode Zee

Seaderm Kera-Calm Kristallen uit de Dode Zee

Verzacht en verlicht.

Dit minerale bad, verrijkt met mariene sedimenten, zorgt voor een betere bloeddoorstroming en kalmeert de huid. Daarom wordt het in de medische wereld erkend en aangewend, in het bijzonder binnen de dermatologie en de reumatologie. Enorm rijk aan kalium-, calcium-, en magnesiumchloride. De kristallen uit de Dode Zee worden gebruikt voor de behandeling van bepaalde dermatologische aandoeningen zoals psoriasis en eczeem. Toegevoegd aan het badwater, zorgen ze voor ontspanning en relaxatie.

Seaderm Lipi-Calm Herstructerende crème met Criste Marine

Seaderm Lipi-Calm Herstructerende crème met Criste Marine

Herstellend - Kalmeert roodheid.

De Madecassoside, de uiterst gezuiverde extracten van Centella Asiatica en Criste marine bieden een betere hydratatie en een natuurlijke bescherming van de huid. Criste marine herstelt het oorspronkelijk beschermingsvermogen van de huid door de samenstelling van de ceramiden te verbeteren en zo de structuur en de eenheid van de hoornhuid te verbeteren. De Madecassoside heeft een kalmerend en verzachtend effect op de huid die hyperactief reageert op de externe en interne agressies. De huid vindt zijn natuurlijk evenwicht terug in alle zachtheid.

Seaderm Lipi-Calm Herstructurerende emulsie met Criste Marine

Seaderm Lipi-Calm Herstructurerende emulsie met Criste Marine

De extracten van Criste marine en Madecassoside hebben een kalmerende en regulerende werking op de huid.

SVR Xerial 40 Nagels - Vanaf 3 jaar

SVR Xerial 40 Nagels - Vanaf 3 jaar

Maakt de nagel glad en beschermt deze tegen negatieve invloeden van buitenaf door de schimmelflora te zuiveren. De technologie van zuiver ureum 40% zorgt voor een directe werking op de serine proteasen.

Uriage Keratosane 15

Uriage Keratosane 15

Hydrateert, herstructureert, verwijdert schilfers.

Kératosane 15 heeft een dubbele werking. Zijn concentratie Ureum (15%) heeft een keratolytische werking op ruwe en schilferende zones van het lichaam. De aanwezigheid van hydraterende actieve stoffen herstelt de huid en maakt de huid zacht en glad.

Uriage Keratosane 30

Uriage Keratosane 30

Verwijdert ruwe plekken en schilfers.

Kératosane 30 is een gel-crème met hoge tolerantie. Hij dringt onmiddelijk in en is vooral geschikt voor lokale zones op lichaam en hoofdhuid. Zijn concentratie Ureum (30%) heeft een sterk keratolytische werking op ruwe of zeer harde zones. Kératosane 30 is een complete behandeling die de huid verzacht, kalmeert en gladmaakt en de ruwheid verwijdert.

Uriage Xemose Cérat

Uriage Xemose Cérat

Herstelt de huidbarrière, voedt en verzacht.

Xémose Cérat, met zijn fantastische textuur, voedt en verzacht de extreem droge huid. Hij herstelt en versterkt de huidbarrière en verzacht irritaties dankzij het Uriage Thermaal water en Cerasterol-2F. Gemakkelijk uit te smeren, laat een gladde en beschermende film achter op de huid.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring