mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Seborre������������sch eczeem - Seborroisch eczeem/dermatitis  >  Verzorging

Verzorging Seborre������������sch eczeem - Seborroisch eczeem/dermatitis

Bioderma Sensibio DS+ Zuiverende verzachtende crème

Bioderma Sensibio DS+ Zuiverende verzachtende crème

Voor de geïrriteerde, rode en schilferachtige huid.

Sensibio DS+ bestrijdt het ontstaan van rode vlekken en schilfers: het gaat de groei van Malassezia, een irriterende gistsoort die verantwoordelijk is voor een slechte conditie van de huid, tegen. Sensibio DS+ kalmeert de geïrriteerde opperhuid, verzacht en vermindert de rode vlekken en dringt het vormen van huidschilfers terug.

Ducray Kelual DS Crème

Geïrriteerde en sebo-schilferende huid. Kalmeert roodheid en irritatie. Verwijdert schilfertjes. Gezicht.

De actieve bestanddelen van Kelual DS zijn actief op de huidproblemen die eigen zijn aan de sebo-schilferende huid van de volwassene. Verwijderen van de schilfertjes door de gecombineerde werking van Keluamide, dat het uiteenvallen en de dispersie van de schilfers bevordert, en van guanidine glycolaat, dat de onzuiverheden en dode huidcellen van de epidermis verwijdert. Het gepatenteerde complex octopiroxcrotamiton maakt de huid weer gezond en gaat de woekering tegen van een microscopische gist in de haartalgfolikels (Pityrosporum ovale). De verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van Keluamide kalmeren roodheid en irritatie. Bij dagelijks gebruik verzacht Kelual DS crème de huidproblemen die eigen zijn aan de sebo-schilferende huid en zorgt ervoor dat de huid weer prettig aanvoelt.

Ducray Kelual Emulsie - Emulsion

Ducray Kelual Emulsie - Emulsion

Melkkorstjes bij baby's. Verwijdert schilfers en verzacht irritaties. Gezicht en hoofdhuid.

De Kelual vloeibare emulsie bevat een gebrevetteerde actieve substantie die goed wordt verdragen: Keluamide. Ze maakt het verwijderen van schilfertjes gemakkelijker. Kelual emulsie wordt gebruikt als aanvulling bij de behandeling van seborrheïsche dermatitis. Ze stilt de jeuk en vermindert het erytheem, die vaak met deze irritaties van de hoofdhuid gepaard gaan.

Uriage D.S. Emulsion - Uriage D.S. Emulsie

Uriage D.S. Emulsion - Uriage D.S. Emulsie

Verwijdert schilfers, zuivert, kalmeert.

D.S. Emulsie is een regulerende, zuiverende, verzachtende en herstructurerende crème. Hij kalmeert irritaties, zuivert, vermindert schilfertjes, vermindert het gevoel van onbehagen en spanning en hydrateert de huid. Hij heeft een lichte, niet-vette textuur. De gecombineerde effectiviteit van een zuiverend actief ingrediënt en een gepatenteerd anti-irriterend complex, samen met Uriage Thermaal water, zorgen voor een snelle verbetering van de toestand van de huid.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring