mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Ingegroeide baardharen  >  Verzorging

Verzorging Ingegroeide baardharen

Avène Homme Baume Après-Rasage - Aftershave Balsem

Avène Homme Baume Après-Rasage - Aftershave Balsem

Kalmeert onmiddellijk irritatie en voorkomt het bacteriële risico als gevolg van microscopisch kleine snijwondjes. Vormt een heel zachte beschermende film op de huid.

Herstellend: Herstelt de door het scheren aangetaste huid. Zuiverend: Zuivert de huid en beperkt het bacteriële risico als gevolg van irritatie na het scheren. Hydraterend: De hydraterende bestanddelen versoepelen en verzachten de huid. Verzachtend: De verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van het Thermaal water van Avène geven de huid een heerlijk gevoel van comfort.

Avène Homme Dermo K

Avène Homme Dermo K

Verzorgt en voorkomt ingegroeide haartjes door ervoor te zorgen dat ze makkelijker naar buiten groeien.

Keratoreducerend: De keratoreducerende en emolliërende bestanddelen werken versoepelend en zorgen ervoor dat de baardhaartjes naar buiten groeien. Zuiverend: Zuivert de huid en voorkomt het bacteriële risico als gevolg van microscopisch kleine snijwondjes. Verzachtend: De verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van het Thermaal water van Avène geven de huid een heerlijk gevoel van comfort.

Avène Homme Fluide Après-Rasage - Aftershave Fluid

Avène Homme Fluide Après-Rasage - Aftershave Fluid

Verzacht onmiddellijk irritatie en voorkomt het bacteriële risico als gevolg van microscopische kleine snijwondjes. De huid voelt opnieuw fris en aangenaam aan.

Herstellend: Herstelt de door het scheren aangetaste huid. Hydraterend: De hydraterende bestanddelen versoepelen en verzachten de huid. Matterend: Een natuurlijk bestanddeel houdt de talgafscheiding onder controle. Verzachtend: De verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van het Thermaal water van Avène geven de huid een heerlijk gevoel van comfort.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring