mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Acn�� - Rode puistjes  >  Bescherming

Bescherming Acn�� - Rode puistjes

Avène Zon Cleanance SPF 30

Avène Zon Cleanance SPF 30

Hoge bescherming voor de gevoelige huid. Doeltreffende bescherming tegen alle zonnestralen (lange en korte UVB- en UVA-stralen).

Biedt een antwoord op alle eisen : doeltreffendheid, kwaliteit, plezier en betrouwbaarheid. Bevat het gepatenteerde UV-beschermend complex " SunSitive protection® ", een exclusieve combinatie van bestanddelen die het resultaat is van onderzoek door de Pierre Fabre Groep: * Complex van complementaire en synergetische UV-beschermende stoffen die formules met een minimum aan chemische filters garanderen. * Pretocoferyl, een stabiele vitamine E-precursor, biedt een aanvullende celbescherming. * Van nature verzachtend en anti-irriterend Thermaal water van Avène. - Talgreducerende werking dankzij Curcurbita pepo en zinkgluconaat. Dit product heeft een uiterst vloeibare, zijdezachte en niet-vette textuur, die bij het aanbrengen bijzonder aangenaam aanvoelt en een satijnzacht en mat resultaat garandeert. Airless tube met pompje : handig, met het pompje kan de exacte hoeveelheid product makkelijk worden gedoseerd.

Bioderma Photoderm AKN MAT SPF 30

Bioderma Photoderm AKN MAT SPF 30

Matterende zonnefluïde. Hoge bescherming van de gemengde tot vette huid. Gelaat.

De associatie van dermatologische anti-UVA-UVB filters biedt een optimale bescherming tegen de schadelijke effecten van UV en een zeer goede interne biologische bescherming: de Cellulaire Bioprotectie. Fluidactiv om een gave, schone huid te houden.

Bioderma Photoderm AKN SPF 30

Bioderma Photoderm AKN SPF 30

Zonnespray. Hoge bescherming van de gemengde tot vette huid. Talgregulerend effect. Gelaat en lichaam.

Uitzonderlijke doeltreffendheid tegen UV-A/UV-B -straling. Zijn patent op de cellulaire bioprotectie zorgt voor optimale bescherming van de huidcellen. Zijn patent Fluidactiv houdt de huid gaaf en schoon.

La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30

La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30

Ultralichte matterende fluide. Vette huid met neiging tot acné. 2-voudige actie tegen glimmen. Matte finish.

Bescherming SPF 30 versterkt tegen UVA dankzij het gepatenteerde filtersysteem mexoplex. 2-voudige actie tegen glimmen. Een onmiddelijke sebum-absorberende werking dankzij perliet en een sebum-regulerende werking dankzij zinkgluconaat. Resultaat: de huid glimt niet meer. Er is een langdurig matterend effect.

Uriage Hyséac Fluide SPF30 - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF30

Uriage Hyséac Fluide SPF30 - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF30

Beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, hydrateert, maakt de huid mat.

Hyséac SPF30 combineert bescherming tegen de zon met eigenschappen aangepast aan de vette huid. Een nieuw, zeer efficiënt octocryleen-vrij filtercomplex zorgt voor een hoge UVA-UVB bescherming. Hyséac SPF30 heeft een langdurend matterend effect dankzij het zoethoutextract, dat het teveel aan talg verwijdert en zo het ontstaan van nieuwe onzuiverheden voorkomt. Dit extreem hydraterend zonnefluïde heeft een niet-plakkerige, niet-vette textuur, perfect aangepast aan de gemengde tot vette huid.

Uriage Hyséac Fluide SPF50+ - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF50+

Uriage Hyséac Fluide SPF50+ - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF50+

Beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, hydrateert, maakt de huid mat.

Hyséac SPF50+ combineert bescherming tegen de zon met eigenschappen aangepast aan de vette huid. Een nieuw, zeer efficiënt octocryleen-vrij filtercomplex zorgt voor een hoge UVA-UVB bescherming. Hyséac SPF50+ heeft een langdurend matterend effect dankzij het zoethoutextract, dat het teveel aan talg verwijdert en zo het ontstaan van nieuwe onzuiverheden voorkomt. Dit extreem hydraterend zonnefluïde heeft een niet-plakkerige, niet-vette textuur, perfect aangepast aan de gemengde tot vette huid.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring