mijnhuid.be

mijnhuid

verantwoorde huidverzorging

een inititatief van apotheek Sluizeken Gent bvba

mijnhuid
reiniging
verzorging
bescherming
Camouflage
U bevindt zich hier : Mijnhuid.be  >  Huidproblemen  >  Acn�� onder behandeling - Uitgedroogde huid  >  Bescherming

Bescherming Acn�� onder behandeling - Uitgedroogde huid

Avène Zon Cleanance SPF 30

Avène Zon Cleanance SPF 30

Hoge bescherming voor de gevoelige huid. Doeltreffende bescherming tegen alle zonnestralen (lange en korte UVB- en UVA-stralen).

Biedt een antwoord op alle eisen : doeltreffendheid, kwaliteit, plezier en betrouwbaarheid. Bevat het gepatenteerde UV-beschermend complex " SunSitive protection® ", een exclusieve combinatie van bestanddelen die het resultaat is van onderzoek door de Pierre Fabre Groep: * Complex van complementaire en synergetische UV-beschermende stoffen die formules met een minimum aan chemische filters garanderen. * Pretocoferyl, een stabiele vitamine E-precursor, biedt een aanvullende celbescherming. * Van nature verzachtend en anti-irriterend Thermaal water van Avène. - Talgreducerende werking dankzij Curcurbita pepo en zinkgluconaat. Dit product heeft een uiterst vloeibare, zijdezachte en niet-vette textuur, die bij het aanbrengen bijzonder aangenaam aanvoelt en een satijnzacht en mat resultaat garandeert. Airless tube met pompje : handig, met het pompje kan de exacte hoeveelheid product makkelijk worden gedoseerd.

Uriage Hyséac Fluide SPF30 - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF30

Uriage Hyséac Fluide SPF30 - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF30

Beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, hydrateert, maakt de huid mat.

Hyséac SPF30 combineert bescherming tegen de zon met eigenschappen aangepast aan de vette huid. Een nieuw, zeer efficiënt octocryleen-vrij filtercomplex zorgt voor een hoge UVA-UVB bescherming. Hyséac SPF30 heeft een langdurend matterend effect dankzij het zoethoutextract, dat het teveel aan talg verwijdert en zo het ontstaan van nieuwe onzuiverheden voorkomt. Dit extreem hydraterend zonnefluïde heeft een niet-plakkerige, niet-vette textuur, perfect aangepast aan de gemengde tot vette huid.

Uriage Hyséac Fluide SPF50+ - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF50+

Uriage Hyséac Fluide SPF50+ - Uriage Hyséac Zonnefluïde SPF50+

Beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, hydrateert, maakt de huid mat.

Hyséac SPF50+ combineert bescherming tegen de zon met eigenschappen aangepast aan de vette huid. Een nieuw, zeer efficiënt octocryleen-vrij filtercomplex zorgt voor een hoge UVA-UVB bescherming. Hyséac SPF50+ heeft een langdurend matterend effect dankzij het zoethoutextract, dat het teveel aan talg verwijdert en zo het ontstaan van nieuwe onzuiverheden voorkomt. Dit extreem hydraterend zonnefluïde heeft een niet-plakkerige, niet-vette textuur, perfect aangepast aan de gemengde tot vette huid.

Share :
Copyright 2022 © apotheek Sluizeken Gent bvba
Privacy verklaring